«

»

okt 07

Jernej Irt visszatér

Brian Hsu után újabb nagyfogást jelentett be ma a Husqvarna Maurergép Racing Team. A szlovén Jernej Irt visszatér a csapathoz.

A Husqvarna Maurergép Racing Team csapatát fogja erősíteni a szlovén Jernej Irt a 2017-2018-as szezonban, aki az új 2017-es Husqvarna FC450-es motorral indul a teljes ADAC MX Masters sorozaton és néhány MXGP világbajnoki versenyen. Jernej megújulva várja a jövőbeni kihívásokat,régi-új csapata színeiben.

”Nagyon örülök, hogy ismét csatlakozhatok a Husqvarna Maurergép Racing Team-hez. Ez egy új impulzust jelent nekem, hogy visszavártak ide és a csapatfőnök Maurer Csaba számít rám. Azt hiszem ez egy nagyszerű lehetőség. A csapatot már ismerem így szinte hazatérek. Mindent megfogok tenni, hogy a legtöbbet nyújtsam és eredményes szezont fussunk a csapattal .”

Maurer Csaba csapat menedzser: ”Boldogok vagyunk, hogy Jernej ismét a mi csapatunkban versenyez a következő idényben. Jernej egy kiváló srác, akit mindig is családtagként kezeltünk és folyamatosan figyeltük az idei évben is. Most, hogy újra velünk van, egy újabb nagy lökést adhat ez pályafutásának. Célunk, hogy segítsünk neki ebben, amivel sikeresen szerepelhet a versenyeken.”

Az is biztos, hogy az idei szezonban a magyar bajnokságban is sikeres cseh versenyző, Martin Krc jövőre is a Husqvarna Mauer Team-nél folytatja.