«

»

Már 29

Újdonsággal rajtol a bajnoki szezon Nyáregyházán

Nem kis meglepetés, hogy a hétvégi versenybe beszáll a Borka Extrém Motor Sportegyesület, így lesz egy nagyon kis ízelítő motocross sportunk új irányvonaláról, versenyrendezési szisztémáról. Annak ellenére, hogy az esemény egybe esik a csehországi fordulóval és számos élversenyzőnk ezért nem tud indulni Nyáregyházán, a Borka-csapat kapcsolatait, tekintélyét bevetve, külföldi versenyzőkkel próbálja pótolni a hiányt. Közreműködésük alaposan feldobja a rendezvényt, hiszen a bajnoki futamok végén egy pénzdíjas szuperdöntő lesz a nap fénypontja. A sok rajt és a kieséses rendszer igazi nagy izgalmakat ígér.

A szuperdöntő díjai:1.hely 600 euro, 2.hely 400 euro, 3.hely 200 euro, 4.-6. hely 100 euro, a Sony cég pedig telefonokat ajánlott fel.

Hogy ne csak a motocross fanoknak, szurkolóknak legyen jó napjuk, hanem a kísérő családtagoknak is, délidőben Gáspár Laci rövid koncertjén szórakozhat a nagyérdemű.

A nyáregyházi egyesület versenyrendezése mindig kiemelkedő volt, biztosak lehetünk a mostani sikerben is, amire azért is nagy szükség lesz, mivel a Borka Extrém Motor meghívására részt vesznek az eseményen az új irányvonal támogatói közül a Weider Sportélelmiszer, Sony Magyarország, Viwa Vitaminwater, Cyrano Restaurant, Supremetender kft., Dallas Oil, HLBS Network, Fitbalance Magyarország, és a Class FM.

Egyéb tekintetben a versenynap programja a szokásos módon bonyolódik, időpont április 2.-a vasárnap, edzések 9-től, a versenyek 13 órakor kezdődnek.

A magunk részéről igazi nagy versenyre, remek hangulatra számítunk és reméljük, hogy a Borka Extrém Motor a jövőben is hasonló módon tud közreműködni a hazai motocross eseményeken.