«

»

jún 11

Motocross edzőtábor a Rolandringen

Hódmezővásárhely ad otthont egy nagyszabású tréning sorozatnak, mely négy napon át zajlik a Szegedi úti pályán. A főszervező Ferenczik Andrea, aki már több hasonló eseményt szervezett nagy sikerrel, melyekben elsősorban az utánpótlás korosztály volt a főszereplő. Az edzéseket Nagy Alex celebrálja, jól bevált módszere, tematikája biztosítja, hogy a résztvevők számára hasznos és eredményes legyen a részvétel.
A jól ismert crossmotorok mellett négykerekű szörnyek is színre lépnek, verseny-quadok már régen száguldoztak a vásárhelyi pályán, most ízelítőt adnak látványból, bátorságból.

A tematikus oktató munka mellett minden korosztály és kategória számára díjmentesen biztosított a szabadedzés, vagy hobby motorozás lehetősége. A pálya kitűnően elő lesz készítve, a locsoló rendszer minden nap üzemelni fog. A depó felszereltsége is a versenyeken szokásos színvonalon fogadja a résztvevőket.
Persze, a bográcsban főtt finomságok sem maradnak el, sőt, a második nap délutánján még Gáspár Laci fellépése is hangulatos és nagyszerű élményt ígér. A kiváló énekesnek, előadóművésznek nagy kedvence a motocross sport, már több alkalommal is megtisztelte depónkat műsorával.

Az időpont július 12 – 15, azaz csütörtöktől vasárnapig, minden nap 10 órai kezdéssel.
A motorozást kedvelő nézőknek az edzés látogatás és Gáspár Laci pénteki, 18 órakor kezdődő koncertje díjmentes, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.
Az esemény rendezői: MEXmagazin, MEXtrém SE és Center Motorsport.