«

»

nov 12

KTM Kecskemét új honlappal jelentkezik

„Ez több mint technika, ez KTM” -hírdeti mottóját a Bódis Motor Zrt által üzemeltetett motorkerékpárokat, alkatrészeket, felszereléseket forgalmazó kecskeméti szalon és márkaszervíz.

A jól ismert, 2009 óta működő vállalkozás számára fontos, hogy partnereikkel eddig is kölcsönös bizalom alakult ki, amelyet korrekt, pontos munkával, rugalmas ügyintézéssel sikerült elérni.

A z új honlap a vevőkörrel, partnerekkel történő még jobb kapcsolatok kiépítését szolgálja, a KTM offroad, street modellek, alkatrészek, ruházat, kiegészítők válogatásának gyors lehetőségét. A megújult webshop, az alkatrész kereső könnyedén biztosít árajánlatot vagy akár megrendelést a kívánt alkatrészekből a motorokhoz.

A cég az elegáns szalon, a mesés áruválaszték, a szakszerű kiszolgálás mellett még motocross csapatáról, a Hell KTM Kecskemét Teamról is jól ismert, nyolc versenyzője a magyar bajnokság szinte valamennyi géposztályában eredményes és természetesen harcba szállnak a 2016-os szezonban is.

Bódis Motor Zrt, 6000. Kecskemét, Izsáki út 78-80. Tel: +36 76 504 852, Mobil: +36 20 388 2190, E-mail: info@ktmkecskemet.hu,

weboldal: ktm kecskemét.hu